CSM București a învins-o pe Bietigheim, scor 31-28, și este la un meci distanță de calificarea directă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM București este sigură de prezența în optimile competiției, dar vrea mai mult. Campioanele României sunt la mâna lor pentru calificarea directă în sferturile de finală.

Calcule sunt foarte simple. Duminica viitoare, de la ora 15:00, CSM București trebuie să le învingă pe danezele de la Odense, în deplasare. În acel moment, formația pregătită de Adrian Vasile ar încheia grupa pe poziția secundă, în spatele lui Gyor.

Ce a declarat antrenorul Adi Vasile

„Cred că a fost o primă repriză în care am fost superiori din toate punctele de vedere. Este al 3-lea meci într-o săptămână în care întâlnim echipe de Liga Campionilor. E clar că resursele încep să se împuțineze.

Bietigheim este foarte puternică din punct de vedere fizic, la fel ca orice echipă din Germania. Am știut să gestionăm repriza secundă.

Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au venit să ne susțină. Era important să câștigăm, ne ține în lupta pentru locul doi. Ca să fiu sincer, acum ceva timp, locul doi părea cam departe. E un mare merit al fetelor, al staff-ului și al clubului”, a spus Adrian Vasile, la finalul meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.