CSM Bucureşti a învins formaţia daneză FC Midtjylland, cu scorul de 29-24 (13-12), duminică, în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală, într-un meci din Grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSMB a reuşit o victorie clară, însă deloc facilă, având în vedere că în min. 48 avea doar un gol în plus pe tabelă, 20-19. A fost un moment psihologic, cu Paula Ungureanu, cea mai bună de pe teren, apărând în situaţie de unu la unu cu Helene Hansen. Campioana României a reuşit apoi patru goluri consecutive (24-19) şi a tranşat soarta partidei.

Pentru CSM au marcat Amanda Kurtovic 6 goluri, Cristina Neagu 6, Nathalie Hagman 4, Gnonsiane Niombla 3, Iulia Curea 2, Majda Mehmedovic 2, Oana Manea 2, Isabelle Gullden 2, Marit Frafjord 1, Line Jorgensen 1.

În celelalte meciuri ale grupei, jucate sâmbătă, NFH – Nykoebing Falster Handbold a fost învinsă acasă de Gyori Audi ETO KC cu 32-24, iar Rostov pe Don s-a impus la Ljubljana cu 35-26 în faţa echipei RK Krim Mercator.

În ultima etapă, pe 10 martie, vor avea loc partidele Rostov – CSM Bucureşti, Gyori Audi ETO KC – RK Krim Mercator şi FC Midtjylland – NFH – Nykoebing Falster Handbold.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.