CSM București a învins-o pe Rapid, scor 27-26, în derby-ul rundei cu numărul 14 din Liga Națională de handbal feminin. Ambii antrenori, Adrian Vasile (40 de ani) și Carlos Viver (49 de ani), au fost mulțumiți de spectacolul oferit.

În fața a peste 4.000 de spectatori, ultimele două campioane ale României au oferit un meci pe muchie de cuțit, decis în ultimul minut.

Adrian Vasile: „Europa s-a uitat la noi!”

„Mă așteptam să fie pe cât de greu a fost, cred că ambele echipe vin după o perioadă cu meciuri extrem de multe și asta se vede. Fiecare a arătat un nivel de oboseală fizic, cât și mental, pe anumite decizii.

E cumva normal, pentru că inclusiv acel European a pus multă presiune pe jucătoare. Mă bucur că am putut să gestionăm niște momente în repriza a doua, în apărare. Am înțeles cum să câștigăm anumite detalii ca să le punem sub presiune.

O echipă a Rapidului care este foarte bună, chiar în ultimul moment al unui atas. Sunt experte în chestia asta. Cred că ne-am forțat unii pe alții. A fost un spectacol frumos și în teren, dar și în tribună. Sunt ferm convins că multă lume din Europa s-a uitat le meci!”, a spus Adrian Vasile, antrenorul lui CSM București. 

Carlos Viver: „Suntem aproape să scoatem un rezultat bun cu CSM”

„Trebuie să învățăm cum să jucăm aceste minute decisive. CSM are multă experiență în astfel de partide. Nivelul echipei este unul ridicat, dar trebuie să învățăm să jucăm aceste ultime minute. Cred că suntem aproape să scoatem rezultate bune contra celor de la CSM.

Cred că în această sală și împotriva celor de la CSM se pot pierde meciuri. Nu sunt supărat, nici furios. Echipa face partide bune, jucăm bine. Până la urmă, CSM are un sezon extrem de bun, am jucat pe terenul lor, am fost în joc până în ultimul moment”, a spus și Carlos Viver, antrenorul Rapidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.