Xavier Pascual, proaspăt câștigător al Ligii Campionilor la handbal masculin cu Barcelona, a fost prezentat oficial în funcția de antrenor al lui Dinamo.

Dinamo, echipa care domină handbalul masculin românesc de ani buni, a dat o lovitură de imagine. Xavier Pascual a fost prezentat oficial și aduce cu el o serie de handbaliști importanți. Mutările din această vară ar putea convinge EHF să îi acorde lui Dinamo un loc în grupele următoarei ediții din Liga Campionilor.

Xaxier Pascual vine la Dinamo după 12 ani petrecuți pe banca Barcelonei, perioadă în care a cucerit nu mai puțin de 61 de trofee. Cel mai recent a fost în urmă cu două săptămâni, în Final Four-ul Ligii Campionilor de la Koln. Catalanii au trecut în semifinale de Nantes, în iar ultimul act au spulberat-o pe Aalborg.

Xavier Pascual, declarații în calitate de antrenor al lui Dinamo

„Propunerea de a veni în România am văzut-o ca pe o provocare, ca pe o șansă de a-mi schimba complet viața. Așa că am vorbit cu soția mea și am hotărât împreună să facem acest pas. Este foarte important pentru mine, deoarece am văzut că aici oamenii își doresc lucruri esențiale.

Nu vă pot promite că vom câștiga Liga Campionilor, dar vă pot promite că vom munci, vom munci din greu. Că voi petrece multe ore alături de echipă împreună cu stafful meu pentru a ne atinge obiectivele”, a spus Pascual, la conferința de prezentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.