Dinamo București s-a calificat în faza play-off-ului pentru sferturile de finală în Liga Campionilor la handbal masculin. 

Victoria lui GOG în fața lui Wisla Plock, scor 31-24, a clarificat lucrurile în grupa A din Liga Campionilor. Cu trei meciuri rămase de disputat, Dinamo este sigură că nu mai poate să iasă din top 6.

Dinamo sărbătorește calificarea: mesajul clubului

„CALIFICARE ISTORICĂ!!! Suntem în play-oful Machineseeker EHF Champions League! Munca echipei noastre din acest sezon este încununată cu o calificare superbă între primele 12 echipe din Europa!
Wisla Plock a pierdut în această seară la GOG, scor 31-24, și nu mai poate ajunge Dinamo indiferent ce se întâmplă în meciurile rămase.
Mai avem totuși o miză: o clasare pe locurile 4-5! Ne mai trebuie cel puțin o victorie! Mâine seară avem meci de gală la Paris, cu PSG, însă pe 23 februarie jucăm în Sala Polivalentă cu GOG!
Haideți să facem sală plină, să ne bucurăm împreună de calificarea istorică! Trebuie să demonstrăm că merităm wild-card în sezonul viitor!”, se arată în comunicatul emis de CS Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.