Dominația lui Dinamo în Liga Națională de handbal masculin continuă. „Dulăii” au sărbătorit astăzi un nou titlu, cu o victorie spectaculoasă obținută pe teren propriu împotriva Vasluiului, scor 39-29.

Dinamo a cucerit cel de-al 19-lea titlu din palmares și al 7-lea consecutiv, într-un sezon perfect, fără eșec, și soldat cu o calificare în play-off-ul pentru sferturile de finală din Liga Campionilor. Petrecerea de astăzi a fost una specială, cu peste 2.000 de fani prezenți în sala Dinamo.

Xavi Pascual, după titlul cucerit cu Dinamo

„Echipa a lucrat foarte bine pentru a ajunge în acest moment, pentru fanii noștri. Cred că noi avem un drum și e foarte important nu doar pentru Dinamo, ci și pentru România. Handbalul românesc poate să aibă un avantaj.

Atunci când avem un meci, împotriva oricărei echipe, facem totul ca să îl câștigăm. E important că fanii sunt alături de noi și avem această forță. Excepția e că mâine nu avem antrenament. Eu cred că a meritat, astăzi facem petrecere iar de luni avem de lucrat”, a spus Xavi Pascual după titlul cucerit cu Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.