Inceput aproape bun al strategiei, a fost egal intre Bayern si Wolfsburg, iar egalul dintre Botosani si Steaua l-am ratat la mustata…arbitrul Tudor ar fi putut sa ne bage banii in buzunar din prima daca acorda penalty moldovenilor 🙂
Ok, incepem asadar, cu un -20RON, nu este nicio tragedie, dupa cum am prezentat principiul strategiei, ne putem permite sa pierdem 9 etape si sa castigam 1 singura pentru a nu fi in pierdere. Daca vrei sa consulti basicul strategiei o poti face AICI.
Pentru etapele 2 si 3 am ales 4 meciuri de astazi, 2 august, meciuri aparent echilibrate intr-o proportie sau alta.
Pe primul combo avem egalul dintre Lokomotiv Moscova si Dinamo Moscova, echipe care au terminat sezonul trecut pe locurile 7, respectiv 4, la o diferenta de 7 puncte. Ultima partida intre cele doua echipe s-a terminat 2-2 in Aprilie anul acesta. Noul sezon abia a inceput, iar dupa 2 etape Lokomotiv are 2 victorii, Dinamo 1 egal si 1 infrangere la limita pe terenul lui Zenit. Cea de-a doua selectie este meciul din Community Shield, meci cu trofeul pe masa, dintre Arsenal si Chelsea…comentariile sunt de prisos, orice este posibil intre aceste doua echipe de valori apropiate.
Pe cel de-al doilea combo am mizat pe egalurile meciurilor din competitia interna de azi. Astra pleaca favorita in meciul cu Viitorul prin prisma valorii superioare a lotului, insa pe pustanii lui Hagi ii vad in stare sa se ia la tranta de la egal la egal cu oricine din Liga 1 in acest sezon. Sa nu uitam ca Astra vine dupa un meci bun facut in Anglia si joi au returul la Giurgiu. In cea de-a  doua partida se infrunta doua echipe cu valori egale ale loturilor, ambele au jucatori experimentati, ambele echipe sufera. Craiova a inceput campionatul foarte slab si a pierdut 1 punct etapa trecuta in ultima faza, ASA Tirgu Mures vine dupa un 0-3 administrat pe propriul teren de catre St Ettiene. Oltenii vor incerca sa recupereze ce au pierdut pana acum pe stadionul Transil, dar se vor lovi, totusi, de vicecampioana Romaniei si liderul la zi al campionatului.
Bafta!

wm--et2+3

 

LÄ‚SAÈšI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.