CSM Volei Alba Blaj, campioana României la volei feminin, a transferat două jucătoare din Serbia, care au în palmares titlul de campioanei continentale, în perspectiva turneului Final Four al Ligii Campionilor, pe care gruparea ardeleană îl va organiza la Bucureşti, pe 5 şi 6 mai, a anunţat echipa din Blaj.

Cele două achiziţii sunt extrema Tijana Malesevic (27 ani) şi centrul Natasa Krsmanovic (32 ani), care vor avea drept de joc în cele două meciuri pe care Volei Alba Blaj le va susţine în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu”.

Malesevic (1,85 m), care a împlinit duminică vârsta de 27 de ani, este componentă a naţionalei Serbiei, cu care a câştigat Campionatul European în 2017 şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Extrema din Serbia vine la Blaj de la echipa turcă Seramiksan şi va purta numărul 6 pe tricou.

Krsmanovic (1,88 m), care va împlini 33 de ani pe 19 iunie, este o fostă componentă a naţionalei Serbiei, cu care a câştigat titlul european în 2011.

CSM Volei Alba Blaj va juca primul meci din turneul Final Four al Ligii Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre Galatasaray Istanbul şi Igor Gorgonzola Novara, conform tragerii la sorţi efectuate la începutul lunii martie.

În cealaltă semifinală se vor întâlni învingătoarea meciurilor dintre Imoco Volley Conegliano şi Dinamo Kazan cu învingătoarea partidelor dintre Volero Zurich şi VakifBank Istanbul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.