Federația Română de Volei nu contenește să ne uimească prin exemplele de incompetență flagrantă ale oficialilor!

Cel mai recent caz a avut loc astăzi, la un meci din cadrul Diviziei A1 de volei feminin, disputat în sala Dinamo, unde partida cu CSM București nu părea să aibă niciun secret în privința câștigătoarei.

Așa a și fost, „tigroaicele” impunându-se fără prea mari eforturi, în 3 seturi destul de scurte. Însă, pe cât de simplu a fost meciul, pe atât de complicată și-au făcut viața oficialii partidei care au dat cu bâta-n baltă chiar pe final de meci.

CONCRET: ce s-a întâmplat?

Spre finalul setului 3, la 0-2 la seturi, după un punct câștigat de CSM, pe tabelă au fost adăugate 2 în dreptul formației vizitatoare, câțiva dintre cei aproximativ 50 de spectatori sesizând acest aspect. Din moment ce astfel de gafe pe tabela de marcaj apar cu regularitate, nimeni nu s-a mai mirat și era de așteptat ca scorul să fie corectat pe parcurs, cum se întâmplă de obicei.

Însă nu a mai corectat nimeni, setul terminându-se cu scorul de 18-25, implicit meciul 0-3. Jucătoarele s-au felicitat, iar administratorii sălii s-au apucat rapid să strângă fileul, pentru că urma un meci amical de baschet masculin.

SURPRIZĂ! Jucătoarele au fost întoarse din drumul spre vestiar, când oficialii au descoperit că scorul corect ar fi trebuit să fie 18-24, iar meciul nu trebuia terminat! Astfel că a început procedura de remontare a fileului, dezechipare a jucătoarelor și continuarea meciului!

Evident, spectatorii, stupefiați, au început să acuze lipsa de profesionalism a oficialilor federației, care nu au făcut altceva decât să afișeze un zâmbet tâmp și să se amuze pe seama acestei situații penibile.

Întrebarea logică este: ce vă amuză, domnilor? Incompetența voastră a depășit de multă vreme pragul divertismentului!

1 COMENTARIU

  1. Fed.Romana de Volei, oficialii ei si, mai precis „conducatorii” ei sunt impostorii voleiului romanesc …
    De 16 ani (da, ati citit bine, de 16 ani) federatia este condusa de un incompetent, de Visan Gheorghe , un pensionar care prin mijloace mafioate distruge voleiul an de an…luna de luna…
    „Ajutat” de niste neica-nimeni, pupincuristi si impostori din Consiliul Director, Visan, face, drege, ameninta, da amenzi(vazute de el..) intr-un cuvant parjoleste totul…
    Si ne miram ca suntem unde suntem….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.