Echipa de baschet masculin BC Timisoara se retrage din Liga Nationala de baschet. Motivul acestei situatii, este partea financiara, care e din ce in ce mai comuna in sportul romanesc si mai ales in fotbal.

Primarul Nicolae Robu a clarificat situatia exacta:

Am și primit deja de la Baschet mesajul care mă anunța retragerea echipei din campionat, din cupele europene și trimiterea către jucători a unor înștiințări că sunt liberi de contract, începând de azi

”Dacă mai semnăm un contract înseamnă că mai dăm alți bani, au zis juriștii. Asta deși în textul contractului scrie limpede că se referă la finanțarea prin cotizație a asociațiilor la care CL este membru constitutiv. Despre ce competență să mai vorbim în acest caz? Niciun jurist nu a semnat documentul și nu am putut să-l prezint azi. Consecința? Am și primit de la Baschet mesajul: ”retragerea din campionat și din cupele europene și trimiterea către jucători a înștiințărilor că sunt liberi de contract, eliberarea apartamentelor ocupate de club în două zile, începând de astăzi”. Evident că urmează, în lanț, consecințele fatale pentru toate celelalte cluburi”, a avertizat Nicolae Robu, semn că și ACS Poli, clubul de fotbal, este în pericol.

 

sursa digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.