Dupa transferul lui Tade cu surle si trambite, la Steaua, a venit momentul in care ros-albastri nu-l mai vor, ineficienta sa in atac, facandu-i pe stelisti sa regrete transferul sau.

Dupa plecarea celor 2 atacanti de careu, Rusescu si Keseru, 2 atacanti de altfel, prolifici pentru Steaua, ros-albastri au trebuit sa se orienteze dupa un alt atacant veritabil. Initial l-au adus pe Tucudean, care insa a dezamagit. Apoi a venit randul lui Tade, pentru care s-a negociat la sange si era anuntat drept transferul anului in Romania, tinand cont ca in sezonul precedent Tade a fost golgeterul campionatului.

Acum a venit momentul in care dupa mai multe jocuri  slabe ale ros-albastrilor, la care se adauga ratarea obiectivelor europene, sa se gandeasca serios la despartirea de ineficientul atacant Tade.

De cealalta parte, vanzatorii sai, abia asteapta o revenire a acestuia.

„Daca nu are loc la Steaua si ni-l da, il primim cu mare placere. E un jucator bun si sunt convins ca la noi ar da din nou goluri. ”

„La noi este o atmosfera foarte buna in lot, jucatorii primesc intotdeauna jucatorii noi, cu atat mai mult pe Tade, care nu ar fi nou.”

„Lui Tade ii trebuie o atmosfera mai buna, mai favorabila si sa fie pus in valoare. Nu a fost pus in valoare de jocul Stelei, de jocul echipei”, a spus presedintele Iuliu Muresan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.