Azi pe zgura de la Bastad, Richel Hogenkamp o infrunta pe favorita publicului Johanna Larsson.
Richel Hogenkamp, olandeza in varsta de 23 de ani ocupa locul 115 WTA reusind sa adune pana in prezent 512 puncte. Este o jucatoare de mana stanga si executa backhand-ul cu 2 maini. Zgura este suprafata ei preferata, unde are 122 de victorii si doar 67 de infrangeri. In afara de Tsurenko , nu a reusit victorii rasunatoare ,desi are 10 victorii si 7 infrangerii pe zgura in acest an. Are un procentaj de 64.55% pe zgura. Ultimul sau meci a fost pe iarba londeza unde a fost invinsa de Maria Sharapova in 2 seturi.
De cealalta parte suedeza Johanna Larsson ocupa locul 72 in ierarhia WTA, reusind sa adune 794 de puncte. Este o jucatoare de mana dreapta si executa backhand-ul cu 2 maini. Suprafata sa preferata este Indoor Hard insa se descurca destul de bine si pe zgura unde are 156 de victorii si 96 de infrangerii avand un procentaj de 61.9%. Jocul sau a  aratat multe imbunatatiri pe aceasta suprafata in 2015 si ma astept sa treaca de olandeza. Cele doua s-au mai intalnit o singura data in 2010 intr-un sfert de finala la Barnstaple unde s-a jucat Indoor Hard si Larsson s-a impus cu un categoric 7-5,6-2.
Statistica si jocul suedezei din acest an pe zgura inclina spre o victorie a acesteia in partida de azi, cotata de casele de pariuri la 1.50.

de Alin Maries.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.