Dominic Thiem si Dusan Lajovic se vor intalni pe zgura de la Umag in cea mai dezechilibrata partida dupa parerea mea.
D. Thiem locul 26 ATP are 21 de ani, este un jucator de mana dreapta si executa backhand-ul cu o singura mana. Zgura este suprafata lui preferata de joc , inregistrand 113 victorii si doar 47 de infrangerii in intreaga lui cariera, avand un procentaj si o performanta uriasa de 70.63%. Forehandul este principala sa arma. In acest an a castigat turneul de la Nice disputat pe zgura, unde a invins jucatori precum Estrella, Gulbis, Isner si pe L. Mayer in finala , cel din urma fiind singurul care a reusit sa ii ia un set.
De cealalta parte D. Lajovic este locul 119 ATP, este un jucator de mana dreapta si executa backhand-ul cu o singura mana. Hardul este suprafata lui preferata de joc si are un procentaj de 61.67% reusind 15 victorii si 11 infrangeri in acest an pe zgura. Sock, Coric sau Verdasco sunt cateva nume care au pierdut anul acesta pe zgura in fata lui Lajovic. Backhand-ul este lovitura lui de baza pe care crede ca o executa cel mai bine.
D. Thiem joaca mult cu primul serviciu , dupa  care de multe ori i-a repede mingea si isi surprinde adversarii. Forehand-ul ii permite sa gaseasca unghiuri foarte inchise datorita miscarii ample pe care o are cand il executa. Backhand-ul lui Dusan nu este chiar asa stralucit si nu cred ca ar putea sa il invinga azi pe Dominic. Pronosticul meu este victorie D. Thiem la o cota de 1.55.
Analiza proprie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.