Pablo Cuevas si Steve Darcis se vor intalni pe zgura de la Bastad.
P. Cuevas ocupa locul 25 ATP , este un jucator de mana dreapta si executa backhand-ul cu o singura mana. Zgura este suprafata lui preferata unde are o performanta de 65.8%. 17 victorii si 8 infrangeri in acest an pe aceasta suprafata.
Are un stil de joc de solid defence si backhand-ul este principala sa arma. Cuevas este castigatorul de anul trecut de la Bastad si probabil isi doreste sa ajunga din nou campion in Suedia.
De cealalta parte Darcis ocupa locul 67 ATP , fiind un jucator de mana dreapta si executand backand-ul cu o singura mana. Are 238 de victorii si doar 114 infrangeri pe zgura , avand un procentaj de 67.61%.  Considera ca hardul si iarba sunt suprafetele lui preferate desi a castigat primul titlu pe zgura. Serviciul si forehand-ul sunt principalele lui arme.
Cuevas are un backhand foarte bun, pe care il executa plat, si pozitioneaza foarte bine mingea in teren. El a jucat si ieri cu Delbonis , un jucator cu acelasi stil de joc ca si Darcis si cu un forehand puternic si a a avut mari probleme. Insa Darcis pe langa forehand-ul foarte bun pe care il are , are si un backhand incredibil de bun , pe care il executa cu mult top spin. Daca ieri forehand-ul lui Delbonis se indrepta spre backhand-ul lui Cuevas deoarece era jucator de mana stanga, azi e complet diferit.
Pronosticul meu este ca Darcis nu pierde la 5 game-uri diferenta,la o cota de 1.65.
de Alin Maries

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.