Paul-Henri Mathieu il va intalni pe Tommy Robredo pe zgura de la Bastad.
Mathieu ocupa locul 121 ATP , este un jucator de mana dreapta si executa backhand-ul cu 2 maini. Zgura si hardul sunt suprafetele lui favorite de joc. Are un procentaj de 57.58% pe zgura si vine dupa 5 meciuri aici la Bastad , toate terminate in minimul de seturi.
De cealalta parte Robredo ocupa locul 21 ATP. Este un jucator de mana dreapta si executa backhand-ul cu o singura mana. Zgura este suprafata lui preferata de joc unde are o performanta de 68.63%, reusind 315 victorii si 144 de infrangerii in intreaga cariera. Seppi, Granollers sau Kukushkin au fost invinsi de spaniol. El a jucat un singur meci cu A. Ramos terminat in 2 seturi , forehandul fiind principala lui arma. Niciunul nu mai e la prima tinerete , ambii avand 33 de ani. 4-2 conduce Robredo la intalniri directe , avand 2 victorii pe zgura in 2004 si 2006 din tot atatea meciuri pe aceasta suprafata.
Mathieu are un joc bun , fara lovituri preferate sau spectaculoase, joaca solid , Robredo joaca ceva mai bine cu forehand-ul insa se apara prea mult si cred ca asta nu prea ii permite sa isi foloseasca toate armele. Niciunu nu are un joc de picioare impresionat , si cred ca este un meci destul de echilibrat.
Pronosticul meu este minim 1 set Mathieu la o cota de 1.53.

 

de Alin Maries

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.