Astra a trait periculos calificarea in turul 3 preliminar al Europa League, dupa ce acasa la scotieni au invins cu 1-0, aseara au existat multe momente cand baietii pregatiti de Sumudica au tras de meci sa ramana egal.
La finalul primei reprize Doran si Christie au amenintat serios poarta giurgiuvenilor, dar Lung Jr a fost la datorie si si-a spalat din pacatele de dupa meciul cu ASA. Inceputul reprizei a-2-a i-a prins pe romani in atac, cu 2 ocazii maricele puteau decide jocul fara sa mai traiasca cu emotii inca 45 de min.
0-0 fluier final si Astra trece mai departe, urmeaza WestHam !
De cealalta parte, FC Botosani, debutanta in Europa League a pierdut calificarea in fata polonezilor de la Legia Varsovia cu 0-4 la general. Daca in meciul tur din Polonia, moldovenii au dat senzatia ca se poate, evoluand bine si pierzand cu 0-1, in meciul retur de aseara de pe teren propriu, au pierdut la scor de neprezentare 0-3.
Scorul putea fi insa mult mai mare, gafele din jocul celor de la Botosani lasandu-i pe polonezi sa faca ce vor.
Repriza a-2-a i-a gasit pe romani in atac, asta doar din cauza faptului ca Legia n-a mai fortat si a preferat sa astepte fluierul final. Costin, Hadnagy si apoi Croitoru au trecut pe langa ocazii bune de gol dar lipsa de experienta si-a spus cuvantul aseara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.