Nationala de rugby a Romaniei a sustinut primul meci de verificare din perioada premergatoare Cupei Mondiale, la Leeds (Anglia ) pe Headingley Carnegie  Stadium, cu formatia Yorkshire CARNEGIE.
Meciul s-a incheiat la egalitate 10-10(10-3), pentru Stejari punctand VLAICU, care a transformat o lovitura de pedeapsa in minutul 19, 3-0 pentru ROMANIA. Englezii au egalat tot prin transformarea unei lovituri de pedeapsa prin LEONARD, 3-3. Dominarea Sejarilor s-a concretizat prin eseul inscris de flankerul MORRISSON, 8-3, urmat de transformarea dupa eseu a lui VLAICU,10-3, scor cu care se incheie prima repriza, dominata clar de tricolori.
 Antrenorul Nationalei, Lynn HOWELLS a inceput partida cu urmatorul 15, din lotul de 31 de jucatori pe care ii are la dispozitie in acest turneu de pregatire: Tarus, Capatana, Paulica- Ursache, Drenceanu – Tonita (aflat la a 5-a participare consecutiva la CUPA MONDIALA !), Morrisson, Burcea-Surugiu, Dumbrava-Lemnaru, Vlaicu, Gal, Ionita, Stratila.
      Desi au dominat categoric repriza a doua, Stejarii, au fost egalati in ultimele minute, prin eseul inscris de 
FITZPATRIK, 10-8, urmat de transformarea lui LEONARD, 10-10, rezultat cu care se incheie partida. Urmatorul meci de pregatire va avea loc pe 21 august, cand Stejarii vor intalni campioana din GUINNESS PRO 12, EDINBURG RUGBY.
 
       STIRI din Lumea RUGBY-ului:
NOUA ZEELANDA a cucerit pentru a 13-a oara consecutiv CUPA BLEDISLOE , invingand categoric AUSTRALIA cu 41-13
Meciuri de pregatire pentru CUPA MONDIALA :
                 IRLANDA-SCOTIA – 28-22
                 ANGLIA-FRANTA – 19-14
                 ARGENTINA-AFRICA de SUD – 12-26
Partidele din semifinalele CUPEI REGELUI se vor disputa pe 29 august  2015,  dupa urmatorul program :
                 Timisoara SARACENS – UNIVERSITATEA Cluj
                 STIINTA ZIMBRII Baia Mare -C.S.M.OLIMPIA Bucuresti

                         Gheorghe SOANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.