UEFA nu se joaca si a taxat prezenta lui Mirel Radoi pe banca Stelei in meciurile europene, suspendandu-l pe tanarul in devenire antrenor. De asemenea UEFA a taxat si clubul cu o suma maricica, de 50 de mii de euro. Pe plan intern, momentan nu s-a sesizat nimeni, iar tehnica celor de la Steaua e continuare viabila.

Lipsa licentei de antrenor lui Radoi, i-a daunat Stelei, care acum se vede nevoita pentru dubla cu Rosenborg, sa nu aibe antrenor oficial pe banca, cel mai probabil pe banca stand Pedrazzini sau Dica.

„Mirel Matei Radoi a fost suspendat si nu mai poate exercita nicio functie in staff-ul echipei Steaua, in competitiile europene, pana nu va indeplini criteriile prevazute in articolul 36, in conformitate cu articolul 40.1.b) al Regulamentului de Licentiere UEFA si de Fair Play Financiar. In particular, el nu va mai avea voie sa stea in zona tehnica in meciurile din competitiile europene, pana cand criteriile prevazute mai sus nu vor fi indeplinite. Clubul roman a fost amendat cu suma de 50.000 de euro”

„Da, mă așteptam la aceasta decizie pentru că noi nu trebuia să spunem adevărul. Trebuia să spunem că antrenor principal e Pedrazzini și director tehnic Mirel Rădoi. Nu este nicio problemă, va sta cu mine în lojă și va antrena de acolo. Pedrazzini va fi antrenor și Mirel Rădoi va fi antrenor în lojă și o să antreneze de acolo și cu asta basta” a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.