Etapa curenta din Primera Division va incepe sambata, campionatul spaniol pregatind o noua saptamana cu multe jocuri interesante si pline de spectaculozitate.

Prima partida are loc vineri de la 21,30, intre Levante si Betis. Se intalnesc locurile 19 si 12 in Spania, gazdele avand un start urat de sezon pana acum, cu doar 2 victorii la activ. 3 infrangeri in 5 jocuri au ambele, Betis bifand o victorie acum 2 etape, 1-0 la Malaga. 3-1 pentru andaluzi in ultimul meci direct. Ramane de vazut care va fi atmosfera de la Valencia, avand in vedere ca in ultimele partide fanii au tot strigat demisia managerului.

Echipa de start:

Levante: Martinez- Tono, Feddal, Navarro, Lopez- Camarasa, Mate, Lerma- Garcia, Deyverson, Morales.

Betis: Gimenez- Piccini, Westermann, Gonzalez, Varela- NDiaye, Petros- Joaquin, Vaart, Cejudo- Castro.

Fantastica Barcelona da piept sambata de la ora 17 in primul meci al zilei cu Real Sociedad. Barca a marcat 10 goluri in ultimele 2 partide, 4-0 la Real in El Clasico si 6-1 acum 2 zilei cu AS Roma in Liga! Asadar, o forma fabuloasa pentru catalani, care mai mult ca sigur ca nu vor avea emotii nici acasa cu bascii de la Real. Barca are acum 30 de puncte si e lidera in Primera, Real are 12 si e pe 14. 2-0 Barca in ultimul joc direct. Sociedad a castigat insa de 2 ori in ultimele 6 jocuri directe.

Echipe de start:

Barcelona: Bravo; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Roberto, Suárez, Neymar.

Real Sociedad: Rulli; Elustondo, Gonzalez, Martinez, Berchiche; Illarramendi, Pardo; Bruma, Prieto, Canales; Agirretxe.

Continuam cu meciul de la ora 19.15, intre Atletico de Madrid si Espanyol. Madrid a ajuns pe 2 acum, peste Real, la 4 puncte doar in spatele Barcelonei, sperand la un sezon ca acum 2 ani, cand a furat titlul si lui Real, dar si Barcai. 0-0 ultimul meci direct, 3 victorii la rand Atletic, 2 la rand pentru catalani, cu Malaga si Blooming. Gazdele au jucat si ele acum 2 zile in Liga, castigand clar acasa, 2-0 cu Galata.

Echipe de start:

Atletico Madrid: Oblak; Gamez, Savic, Godin, Luis; Fernandez, Mendes, Koke; Griezmann, Torres, Carrasco.

Espanyol: Sabata; Rios, Alvaro, Roco, Fuentes; Sanchez, Diop; Perez, Asensio, Alvarez; Caicedo.

Ziua de sambata se incheie cu alte 3 partide, de la 21.30 Malaga – Granada, de la 23 Las Palmas – La Coruna si de la 23.05 Celta Vigo – Gijon.

Duminica incepem ziua de la 13 cu partida dintre Getafe – Villarreal. Joaca locurile 16 si 4. Fosta trupa a lui Contra se zbate si acum la retrogradare, asa cum a lasat-o fostul dinamovist si cand a plecat in China. Submarinul galben este pe 4 in Primera avand acum 3 victorii in 5 jocuri. Getafe are 3 esecuri in acelasi rastimp, ultima victorie venind pe 18 octombrie, 4-0 cu Las Palmas. 1-1 in ultimul meci direct.

Echipe de start:

Getafe: Guaita; Vigaray, Velazquez, Cala, Lago; J. Rodriguez, Meira; Sarabia, V. Rodriguez, Lafita; Vazquez.

Villarreal: Areola; Mario, Bailly, Ruiz, Costa; Castillejo, Trigueros, Bruno, Suarez; Soldado, Bakambu.

De la ora 17, Real Madrid incearca sa isi revina dupa durul esec cu Barcelona, in partida de la Eibar. Un prim pas a fost facut, la mijloc de saptamana, in Liga, un succes la Sahtior, 4-3 in grupe. Eibar e pe 6 in La Liga, un salt fabulos pentru o echipa ce practic a retrogradat sezonul trecut, dar a fost salvata de pedepsirea lui Elche, pe motive legate de licenta. De 4 ori s-au intalnit cele 2, 3 victorii Real si un egal. 2 victorii Eibar in 5 jocuri, pentru fosta trupa a fostului stelist Piovaccari.

Echipe de start:

Eibar: Riesgo; Ekiza, Dos Santos, Echaide, Junca; Mauri, Escalante, Carrillo, Saul; Enrich, Borja.

Real Madrid: Navas; Danilo, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Kroos; Rodriguez, Bale, Ronaldo; Benzema.

Bilbao merge duminica la trupa lui Rat, Rayo Vallecano, incepand cu ora 19.15. Romanul nu va juca cel putin o luna de aici inainte, din cauza unei accidentari la umar. Bilbao vine dupa o mare victorie in UEL, 3-2 la Augsburg, victorie care practic o duce in primavara europeana. Bascii sunt pe 9, Rayo pe 13. 1-0 Atletic in ultimul meci direct.

Echipe de start:

Rayo Vallecano: Juan Carlos; Tito, Llorente, Dorado, Nacho; Trashorras, Baena; Embarba, Jozabed, Bebe; Guerra.

Athletic Bilbao: Iraizoz; de Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga; San Jose, Benat; Williams, Garcia, del Moral; Aduriz.

Sevilla – Valencia (21.30, tot duminica) era altadata meci de top4 in Spania, acum este meci intre locurile 11 si 7. Gazdele au pierdut acum 2 zile cu Gladbach in deplasare, scor 2-4 in Liga, pierzand locul 3 si sansa de calificare in primavara UEL, cel putin momentan. 4 infrangeri in 5 jocuri au andaluzii, 2 victorii au liliecii. 3-1 Valencia in ultimul joc direct. Ei trebuie sa isi ia o revansa dupa ce sezonul trecut erau eliminati chiar de Sevilla in UEL. Ultima victorie a lui Sevilla venea cu Real Madrid, in 8 noiembrie.

Echipe de start:

Sevilla: Rico; Mariano, Rami, Andreolli, Tremoulinas; N’Zonzi, Krychowiak; Vitolo, Iborra, Reyes; Immobile.

Valencia: Jaume; Cancelo, Mustafi, Abdennour, Gaya; Parejo, Fuego, Gomes; Feghouli, Alcacer, Mina.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.