Steaua a pierdut din nou pe teren propriu, 0-1 în fața celor de la ASA Târgu Mureș, după un gol marcat de Ianis Zicu, în prima repriză a jocului de pe Arena Națională.
În acest moment, ASA este lider în Liga 1, cu un avantaj de două puncte (62, față de 60), însă Steaua are de recuperat trei puncte, pentru că formația din Târgu Mureș are avantajul meciurilor directe, după ce a învins-o și în tur pe echipa lui Gâlcă, scor 1-0.

În etapa a 30-a, Steaua va juca pe Arena Națională marele derby cu Dinamo, duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și cu faze video pe digisport.ro și m.digisport.ro. Cu siguranță, presiunea pe umerii roș-albaștrilor va fi foarte mare, mai ales că echipa lui Stoican va avea suportul fanilor, fiind decisă să își ia revanșa în fața suporterilor, după un parcurs modest în 2015.

Dacă va pierde întâlnirea de duminică și ASA Târgu Mureș va bifa cele trei puncte cu Viitorul (ardelenii sunt neînvinși pe teren propriu în acest sezon de Liga 1), atunci Steaua va avea 6 puncte de recuperat (ASA e avantajată de meciurile directe), iar misiunea bucureștenilor ar deveni una extrem de grea.

Programul celor 2 echipe in ultimele etape:

PROGRAMUL STELEI ÎN ULTIMELE 5 ETAPE

Etapa a 30-a: Dinamo – Steaua
Etapa a 31-a: Steaua – Chiajna
Etapa a 32-a: FC Brașov – Steaua
Etapa a 33-a: Steaua – Botoșani
Etapa a 34-a: CSMS Iași – Steaua

PROGRAMUL LUI ASA ÎN ULTIMELE 5 ETAPE

Etapa a 30-a: Târgu Mureș – Viitorul
Etapa a 31-a: Gaz Metan – Târgu Mureș
Etapa a 32-a: Târgu Mureș – Petrolul
Etapa a 33-a: Astra – Târgu Mureș
Etapa a 34-a: Târgu Mureș – Oțelul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.