Cristi Săpunaru (31 de ani) a lăsat orgoliile de o parte și a acceptat să revină la echipa națională, chiar dacă au trecut patru ani de la cea mai recentă prezență a sa în rândul tricolorilor.

Selecționerul Anghel Iordănescu, care a mai avut două tentative de a-l convoca, de fiecare dată fiind accidentat, s-a bucurat că acum Săpunaru este în plenitudinea forțelor pentru meciul cu Irlanda de Nord, care contează pentru Grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016.

Irlanda de Nord – România se joacă sâmbătă, 13 iunie, de la ora 21:45. Imediat după fluierul final, fazele VIDEO vor fi pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

În plus, ”Generalul” vrea să înceapă partida de pe ”Windsor Park” cu fostul căpitan al giuleștenilor titular. Atitudinea, dar și prestația pe care le-a avut ”Săpun” în 2015 l-au convins pe selecționer că el este cea mai bună soluție pentru postul de fundaș dreapta. Chiar dacă mai sunt destule zile până la meci, Iordănescu și-a creionat deja o formulă de echipă.

”Mă bucur pentru revenirea lui și sper să ne ajute pentru că este un jucător de valoare”, a spus Iordănescu la reunirea lotului.

Și Săpunaru este bucuros pentru acest come-back printre tricolori.

”Sunt fericit că m-am întors la echipa națională, pentru că aceasta nu se refuză. Am avut o problemă , știm cu toții, dar acum îmi doresc să joc din nou pentru echipa națională”, a spus și Săpunaru.

ECHIPA PROBABILĂ A ROMÂNIEI pentru meciul cu Irlanda de Nord: Tătărușanu – Săpunaru, Gardoș, Chiricheș, Sepsi – Pintilii, Hoban – Torje, Maxim, Chipciu – Keșeru

Selecționer: Anghel Iordănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.