Xavi s-a despărţit de FC Barcelona, după un sfert de secol petrecut la gruparea catalană, perioadă în care a stabilit mai multe recorduri. Ultimul joc al legendarului şesar în tricoul blau-grana a fost chiar finala UEFA Champions League, pe care echipa lui Luis Emrique a câştigat-o cu 3-1 în faţa lui Juventus.

Mijlocaşul de 35 de ani se pregăteşte acum de o nouă aventură, în Qatar, la Al Sadd, formaţia pentru care a semnat un contract valabil pe următorii doi ani.

Xavi a sosit la Doha marţi dimineaţă, şi a fost întâmpinat de numeroşi jurnalişti, mai mulţi oficiali ai noii sale echipe şi de un număr important de fani.

Campionul mondial din 2010 a primit un fular în culorile celor de la Al Sadd, pe care l-a purtat tot drumul până la limuzina venită special să-l transporte de la aeroport.

În cursul zilei de marţi, Xavi va efectua vizia medicală şi apoi va fi prezentat oficial, în cadrul unei conferinţe de presă.

În ultima ediţie de campionat din Qatar, Al Sadd s-a clasat pe locul 2, la 5 puncte în spatele celor de la Lekhwiya.461076_461076_xavi1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.