Derby-ul dintre vicecampioana FCSB şi campioana CFR Cluj se va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti, în data de 22 decembrie, de la ora 20,00, în etapa a 21-a a Ligii I, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul său oficial.

”Ultimul meci din acest an în Liga 1 Betano se va disputa pe Arena Naţională! FCSB – CFR Cluj, derby-ul campionatului, este programat sâmbătă, 22 decembrie, cu începere de la ora 20,00 şi va închide etapa a 21-a pe cel mai mare stadion al ţării”, se arată în comunicatul LPF.

Şi FCSB a confirmat acest lucru, pe pagina sa de Facebook: ”FCSB anunţă că partida cu CFR Cluj, din etapa 21 a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, 22 decembrie, pe Arena Naţională. Astfel, roş-albaştrii vor reveni pe cel mai mare stadion al ţării, după ce au evoluat la Piteşti împotriva celor de la CS Gaz Metan şi FC Viitorul. Clubul nostru le mulţumeşte autorităţilor locale din Piteşti, clubului FC Argeş Piteşti şi suporterilor din Trivale pentru sprijinul acordat în aceasta perioadă!”

Gabriela Firea anunţase pe 12 noiembrie că Arena Naţională se închide pentru competiţiile sportive până la remedierea stării gazonului.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here