Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 şi 2016, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi va rata ultimele două meciuri ale României la Campionatul European de handbal feminin din Franţa – EHF EURO 2018.

”Din păcate, diagnosticul Cristinei a fost confirmat: ligament încrucişat anterior rupt. Căpitanul echipei naţionale va continua să fie alături de echipă la Paris, iar stafful medical analizează toate opţiunile pentru o recuperare cât mai rapidă”, a precizat Federaţia Română de Handbal pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Cristina Neagu a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook: ”Dragilor, vă mulţumesc pentru mesaje şi susţinere. Din păcate, veştile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucişat anterior. Mă încearcă multe gânduri şi sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final şi visul meu continuă prin ele!”.

Selecţionerul naţionalei României, Ambros Martin, a chemat-o de urgenţă la lot pe Bianca Bazaliu, de la CSM Bucureşti, pentru a acoperi postul de inter stânga.

România s-a calificat în semifinalele EURO 2018 şi va juca vineri, de la ora 18,30, contra Rusiei, campioana olimpică en titre, iar duminică va evolua într-una din finale (mică sau mare).

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.