„Până la mijlocul săptămânii veţi mai vedea două surprize la ASA. E vorba de doi fotbalişti cunoscuţi”, a declarat recent președintele de la ASA Târgu Mureș, Bogdan Mara. ASA a fost la un pas de titlu sezonul trecut, dar în final a trebuit să se mulțumească doar cu locul 2, care a asigurat calificarea în UEFA Europa League.

Ardelenii s-au pregătit temeinic pentru aventura europeană, l-au adus pe Dan Petrescu pe banca tehnică și au pregătit întăriri serioase în lot. Au venit Nicoliță, Maftei și Brandan, iar alți fotbaliști importanți ar putea semna în perioada următoare.

Petrescu vrea să reușească la Târgu Mureș rezultatele pe care le-a adus Unirii Urziceni, cu un lot considerat de multă lume departe de pretențiile unei campioane. În acest moment, principalul obiectiv al lui ASA este să își întărească echipa până la primul meci al sezonului, pe 8 iulie, cu Steaua, în Supercupa României. Vor urma apoi „focurile” preliminariilor UEL, unde ASA va intra din turul 3.

Marius Constantin a semnat prelungirea

Mureşenii s-au înţeles zilele trecute cu mijlocaşii Bănel Nicoliţă (30 de ani), Dacian Varga (30 de ani), Pablo Brandan (32 de ani), şiMarian Ognyanov (26 de ani), venit de la Botev Plovdiv. StoperulMarius Constantin, 30 de ani, a semnat și el prelungirea contractului.

În plus, Dan Petrescu şi Bogdan Mara sunt în discuţii avansate cu fostul fundaş dreapta al Stelei, Pawel Golanski, 32 de ani, dar şi cu atacantul Rapidului din sezonul trecut, Daniel Niculae, 32 ani.

Bumba poate pleca, dar va fi înlocuit de Varga

Înţelegerea lui Golanski cu Korona Kielce expiră la sfârşitul lunii, iar Niculae este deja liber, astfel că ASA îi poate aduce pe ambii fotbaliști gratis. Doar un sfert din echipa prezentă la ASA sezonul trecut va rămâne și în campionatul următor. Cel mai probabil, N’Doye și Bumba nu vor mai fi prezenți pe teren în tricoul lui ASA.

Conform gsp.ro, titularul din sezonul trecut al flancului stâng,Claudiu Bumba, 21 de ani, ar putea pleca în străinătate, fiind dorit de Hapoel Tel Aviv. Mutarea este agreată de conducerea mureşenilor, pentru că în lot a fost adus Dacian Varga, pe care Dan Petrescu îl va folosi cu siguranță.

Cum ar putea arăta ASA în sezonul 2015/2016: Stăncioiu – Golanski, Maftei, M. Constantin, Hanca – G. Mureșan, Brandan – Nicoliță, Ognyanov, Varga – D. Niculae

 

sursa digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.