Juventus Torino a găsit un înlocuitor pentru Carlos Tevez încă dinaintea plecării atacantului argentinian. Căpitanul „Bătrânei Doamne” și al naționalei Italiei, Gianluigi Buffon, l-a convins pe croatul Mario Mandzukic (29 de ani) să aleagă campioana ultimilor 4 ani din Serie A.

Portarul i-a apărat un penalty luiMandzukic (foto, în stânga) la meciul direct de sâmbătă, din Grupa H a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016. Croatul s-a revanșat și a marcat singurul gol al echipei sale în remiza din derby-ul primelor clasate, rezultat care îi păstrează pe ex-iugoslavi pe primul loc, la două puncte în fața Squadrei Azzurra.

Buffon (37 de ani) a ieșit accidentat la pauză, după ce tocmai Mandzukic l-a lovit involuntar la gol și l-a tăiat pe genunchi cu crampoanele, goalkeeper-ul având nevoie de 10 copci.

Deși a ieșit „șifonat” de pe teren, portarul italian a profitat de întâlnirea cu Mandzukic, pentru a-l convinge să vină la Torino, potrivit cotidianului „Tuttosport”. Croatul de la Atletico Madrid ar fi prima variantă pentru înlocuirea lui Carlos Tevez, a cărui plecare este iminentă.

12 goluri în 28 de meciuri a marcat Mario Mandzukic în primul sezon petrecut în La Liga, în tricoul lui Atletico Madrid, alături de care a cucerit Supercupa Spaniei, în 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.