Steaua se află momentan în cantonament la Brașov, acolo undeMirel Rădoi pune accent pe acumulările fizice, după ce în primul stagiu de pregătire au sosit și jucătorii convocați la echipa națională. De la începutul săptămânii viitoare, roș-albaștrii vor pleca însă în Austria, acolo unde au programate patru meciuri amicale.

Pe 24 iunie, Steaua va întâlni adversarul cel mai modest, la prima vedere. Campioana României o va întâlni pe SK Austria Klagenfurt, formație care joacă în eșalonul secund.

Două zile mai târziu, Steaua are primul test important, urmând să o întâlnească pe Legia Varșovia, vicecampioana Poloniei. Cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, steliștii s-au calificat în 2013pentru ultima oară în grupele UEFA Champions League, după dubla manșă cu polonezii.

Pe 30 iunie, Steaua va juca împotriva celor de la Rubin Kazan, pentru ca ultimul adversar al echipei lui Rădoi să fie FK Qarabagh(campioana Azerbaidjanului), echipă care a jucat anul trecut în grupele UEFA Europa League.

Pe 3 iulie se va juca amicalul cu FK Qarabagh, iar pe data de 4 iulie este programată revenirea în țară, cu doar 4 zile înaintea primului meci oficial al noului sezon, cu ASA Tîrgu Mureș, în Supercupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.