ACS Poli este foarte aproape de a perfecta cel mai important transfer al verii. Este vorba despre un idol al tribunelor de pe „Dan Păltinişanu”, Ianis Zicu (31 de ani), care a câştigat titlul de golgheter al Ligii 1 în sezonul 2010-2011.

Ianis Zicu se întoarce la echipa la care a dat cel mai bun randament pe postul de atacant – Poli Timişoara. După un sezon excelent cu ASA Târgu Mureş, machidonul a decis să se despartă de echipa antrenată de Dan Petrescu, pentru a reveni la una dintre echipele care i-au rămas la suflet. Încă de când se afla în Coreea de Sud, acesta a declarat că şi-ar dori să mai joace încă o dată la Timişoara sau la Rapid. Iar acum îşi vede visul îndeplinit.

Dan Alexa speră ca prin revenirea lui Zicu la Timişoara să crească şi interesul publicului bănăţean pentru echipă. În ultimii ani, jucătorii de la Poli nu au avut parte de susţinerea dorită, majoritatea fanilor lui Poli preferănd să sprijine formaţia aflată în Liga a 4-a. În sezonul în care a obţinut titlul de golgheter pentru Poli, Ianis Zicu a evoluat mai mult pe postul de atacant central. De această dată, se pare că va fi folosit de Dan Alexa mai retras sau în banda stângă.

Dan Petrescu voia să-l păstreze

Noul antrenor al celor de la ASA Târgu Mureş, Dan Petrescu, îşi dorea ca Ianis Zicu să-şi prelungească înţelegerea scadentă în această vară cu ardelenii, însă acesta a fost convins de Daniel Stanciu să se întoarcă la Timişoara. Noul manager general al lui ACS Poli este cel care l-a convins să semneze cu ASA Târgu Mureş după plecarea de la Petrolul.

5 goluri a marcat Ianis Zicu în sezonul trecut pentru ASA

La ultimul său sezon pentru Poli (2010-2011), machidonul a înscris de 18 ori

 

sursa digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.