Pogba a acceptat oferta unui candidat la preşedinţia Barçei: „A cerut un salariu anual de 12 milioane”

Unul dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei, Agusti Benedito,a dezvăluit într-un interviu acordat pentru 8TV că a discutat deja cu francezul Paul Pogba (22 de ani) despre un transfer pe „Camp Nou”. Mijlocaşul cere un salariu uriaş pentru a semna cu gruparea catalană.

Agusti Benedito a luat legătură cu Pogba pentru a-i spune că doreşte să-l transfere neapărat, în cazul în care va câştiga alegerile de pe 18 iulie.

Pogba şi-a dat acceptul de principiu, dar a cerut un salariu anual de 12 milioane de euro. În plus, suma de transfer ar fi una uriaşă: „L-am contactat pe Pogba. Am vorbit întâi cu Andrea Agnelli şi apoi cu jucătorul. Mi s-a cerut un salariu anual de 12 milioane de euro şi 80 de milioane sumă de transfer către Juventus”.

În interviul citat mai sus, Benedito a vorbit despre mai multe aspecte importante din viaţa clubului blaugrana, subliniind că alegerile pot fi câştigate cu 14.000 de voturi, lupta urmând a fi decisă „în ultimul viraj”.

Totodată, acesta ar dori să renunţe la sponsorizarea cu Qatar Airways, din cauza faptului că „acestea sunt surse de finanţare ale terorismului internaţional. Avem alte două-trei alternative care ar produce şi bani mai mulţi”, a mai spus Benedito.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.