Atacantul Ciprian Marica a postat un mesaj pe Facebook în care afirmă joculRomâniei cu Irlanda de Nord nu a fost unul strălucit, însă consideră că punctul obţinut trebuie preţuit, deoarece menţine naţionala pe primul loc în grupa F.

„Pregătim din timp noul sezon, îmbinăm relaxarea cu munca. Apropo de muncă, am urmărit cu atenție comentariile pe marginea meciului din Irlanda de Nord. Sunt de acord, jocul nu a fost strălucit. Era greu sa se închege relații de joc, au fost multe absențe. Iar adversarul a fost unul foarte dificil.

Trebuie să prețuim mai mult acest punct, ne menținem lideri în grupă. Calificarea de care fotbalul românesc are atâta nevoie, se apropie. Aveți încredere în echipa națională, vă promit că vom merge în Franța! Hai România!”, a scris Marica.

România a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, la Belfast, în compania selecţionatei Irlandei de Nord, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016. România rămâne liderul grupei F, cu 14 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.