an Petrescu și-a intrat deja în rol la ASA Târgu Mureș și dovedește de la o zi la alta că el decide totul în cadrul echipei. ”Bursucul” i-a comunicat lui Bumba că se poate transfera la o altă echipă sau că poate semna un nou contract în condițiile impuse de club.

Claudiu Bumba (21 de ani), unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la ASA în sezonul trecut, va intra de la 1 iulie în ultimul an de contract cu vicecampioana iar conducerea clubului vrea să-l vândă pe jucător pentru a nu-l pierde gratis.

Conducerea mureșenilor i-a propus internaționalului român varianta de a semna cu Hapoel Tel Aviv, dacă nu, în caz contrar, va fi trimis la echipa a doua. Deși este un nume important din fotbalul israelian, Hapoel a terminat sezonul trecut pe locul 8, astfel că nu va participa în cupele europene.

În aceste condiții, Bumba nu este de acord cu mutarea, decizia nefiind deloc pe placul șefilor de la ASA. Totuși, aceștia i-au propus mijlocașului și un nou contract, dar nici de data aceasta jucătorul nu a fost de acord.

Petrescu a răbufnit la auzul acestor vești, astfel că a decis să-l trimită pe jucător la echipa a doua.

8 goluri a marcat Bumba în sezonul recent încheiat pentru ASA Târgu Mureș, în toate competițiile, dar a ”bifat” și șase pase decisive.

 

sursa digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.