laudiu Keșeru (28 de ani) și-a exprimat dorința de a reveni în tricoul Stelei, oficialii din Ghencea sunt de acord și ei cu mutarea, astfel că rămâne de văzut cum se va rezolva transferul.

Plecat din Ghencea din postura de golgheter al echipei, dar și al Ligii 1 (12 reușite), Keșeru nu s-a adaptat la viața din Qatar, chiar dacă contractul său la Al Gharafa este unul foarte bun. Și în momentul în care și-a luat la revedere de la foștii colegi, dar și în alte ocazii pe care le-a avut pe parcursul primei părți a anului, atacantul a spus că într-o zi ar vrea să revină la Steaua.

Inclusiv înainte de plecarea echipei naționale spre Dublin, pentru meciul cu Irlanda de Nord, scor 0-0, Keșeru a fost enigmatic în privința viitorului său profesional. Întrebat dacă revine la Steaua, atacantul a replicat: ”Nu știu, să vedem!”

Chiar și finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a vorbit despre acest posibil come-back spectaculos.

”Nu știu, poate îl luăm împrumut. El vrea, și eu îl vreau, rămâne să vedem”, a spus Becali pentru ProTV.

Oficialii campioanei încearcă să mai tragă de timp pentru a-i convinge pe șeici să-i dea drumul atacantului sub formă de împrumut dar, în același timp, să-i achite și o mare parte din salariu.

2,1 milioane de euro este salariul lui Keșeru la Al Gharafa, club pentru care a semnat în iarnă un contract valabil două sezoane și jumătate

9 goluri a marcat Keșeru pentru Al Gharafa până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.