Astra a reușit să-i păstreze în lot pe De AmorimBudescu și peAlibec, chiar dacă cei trei fotbaliști au fost ofertați de Steaua iarMarius Șumudică a spus că în aceste condiții nu numai că rămâne la echipă, dar că giurgiuvenii vor lupta cu șanse reale pentru a opri hegemonia roș-albaștrilor din ultimii trei ani.

În doar câteva zile, oficialii celor de la Astra au bifat deja patru transferuri, Florin Lovin, Geraldo Alves, Daniel Florea șiAlexandru Stan, dar mutările perioadei de mercato nu se opresc aici.

Pe lângă cei doi jucători de la Concordia Chiajna, antamați deja, Șumudică și-a dorit cu ardoare de fapt un alt fotbalist de la fosta sa echipă iar finanțatorul Ioan Niculae se pare că i-a îndeplinit dorința.

Fernando Henrique Boldrin (26 de ani) este extrem de aproape de a deveni jucătorul giurgiuvenilor, un fotbalist pentru care Șumudică va schimba chiar registrul tactic. Antrenorul Astrei l-a vrut inițial pe Florin Cernat, dar acesta a ales să se ducă la FC Viitorul până la urmă, astfel că Șumi s-a reorientat spre brazilian.

Șumudică a spus că se gândește chiar să joace de acum într-un sistem 4-4-2, cu Boldrin în spatele lui Budescu și al lui Alibec.

”Poate să joace oriunde în prima ligă, eu l-aș vedea să facă pasul la Astra și îmi doresc foarte mult, dacă rămân, să-l iau la Astra, vă spun în premieră. Eu am și vorbit cu el și mi-l doresc foarte mult”, l-a lăudat Șumudică pe sud-americanul venit de la anonima Velo Clube SP, într-o intervenție la Digi Sport.

6 goluri și 6 assist-uri astrâns Boldrin în 32 de partide jucate în Liga 1 pentru Concordia Chiajna în sezonul trecut.

550.000 de euro este cota de piață a lui Boldrin (26 de ani), potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.

 

sursa digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.