Gheorghe Hagi începe să vândă cele mai bune produse ale Academiei, mai ales că afacerile sunt extrem de profitabile pentru ”Rege”. Alexandru Mitriță (20 de ani) are o ofertă foarte bună din zona arabă, care, în caz că se va concretiza, va fi cea mai bună de când fostul mare fotbalist s-a apucat să investească la FC Viitorul.

Mitriță, unul dintre cei mai buni mijlocași din Liga 1, în sezonul trecut, se află pe lista de priorități a celor de la Al-Wahda, din Emirate, după cum susține ziare.com. Șeicii îl vor neapărat pe tânărul jucător și sunt gata să-i pună pe masă lui Hagi suma de 1,5 milioane de dolari.

Nu este pentru prima dată când fotbalistul celor de la Viitorul este ofertat din zona arabă. Și în iarnă, de Mitriță s-au interesat cei de laAl-Dhafra, grupare tot din Emirate, dar atunci Hagi nu a fost de acord cu suma de transfer, cifrată la 500.000 de euro.

În aceste condiții, FC Viitorul are șanse să se despartă de trei jucători în această pauză de vară. În afara lui Mitriță, Ianis Hagi se spune că este ca și luat de Fiorentina, în timp ce Cristian Maneapare antamat de Chelsea.

5 goluri și 5 pase decisive are la activ Mitriță în sezonul trecut al Ligii 1.

800.000 de euro este cota de transfer a lui Mitriță, conform transfermarkt.de.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.