Martinus, în cantonament cu Botoșani: ”Vor să mă vândă cu 10 milioane de euro, dar să mă cumpere cu 200.000!”

 

Transferul lui Quenten Martinus (24 de ani) la Steaua nu mai este așa de sigur precum părea săptămâna trecută când oficialii campionilor au declarat că au ajuns la un acord cu FC Botoșani.

Mijlocașul din Curacao a vorbit despre aceste negocieri, care nu sunt pe deplin încheiate, dar care, cel puțin acum, par a fi intrat în impas. Pentru că nu s-a înțeles cu oficialii din Ghencea, Martinus a plecat, joi dimineață, în Austria, acolo unde se află deja în cantonament FC Botoșani.

”Uneori trebuie să te gândești și la tine, să nu accepți chiar orice. Aș fi vrut să joc pentru Steaua, dar dacă toate lucrurile nu sunt în regulă pentru mine sau Botoșani, atunci e bine să spun: ’mai bine rămân la Botoșani’, pentru că nu e rău nici la Botoşani”, a spus fotbalistul înainte de îmbarcare.

Martinus nu se simte dezamăgit din cauza acestor discuții nefinalizate și crede că dacă cineva pierde atunci Steaua este și nu el.

”Dezamăgit? Nu, pentru că am încredere în mine, ştiu ce vreau, ştiu ce pot, şi consider că ei nu m-au apreciat îndeajuns cu oferta pe care mi-au făcut-o.

Ei vor să mă vândă cu zece milioane de euro, dar să mă cumpere cu 200.000 de euro şi nu cred că e corect”, a mai spus mijlocașul, care poate evolua pe ambele benzi, dar și în spatele atacantului.

Chestionat ce părere are, dacă transferul a picat definitiv, Martinusa replicat:

”Niciodată să nu spui niciodată, dar acum mă focusez pe ce am de făcut la Botoşani, pentru că am de jucat în preliminariile Europa League, aşa că mintea mea trebuie să fie la Botoşani pentru că ne aşteaptă meciuri importante.”

Steaua i-a oferit lui Martinus un contract de 8.000 de euro, însă jucătorul din Curacao a refuzat și a solicitat 10.000 de euro pe lună. În plus, agentul fotbalistului a dorit un procent la revânzarea lui Martinus în străinătate, condiție care nu a fost acceptată de steliști.

Roş-albaştrii îi oferiseră lui Martinus o înţelegere pe 5 ani, cu clauză de reziliere, propunere care nu a fost pe placul fotbalistului.

 

sursa digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.