Clubul Zimbru Chișinău a anunţat oficial despre schimbarea conducerii clubului. Noul antrenor va fi românul Ştefan Stoica, care a antrenat anterior clubul Milsami Orhei. La Zimbru finanțator este patronul Rapidului, Valerii Moraru, dar clubul este condus de fiul său, Octavian.

Ștefan Stoica (47 de ani) a mai antrenat în Moldova la Milsami, iar în Grecia a fost la Veria. În România le-a mai pregătit pe U Craiova, Gloria Buzău, Inter Curtea de Argeș, Farul și Gloria Buzău. A mai fost secund la Omonia Nicosia (Cipru), Steaua și Astra.

Stuff-ul tehnic a fost completat de Mihai Moraru, care va fi antrenor de portari. Vicepreședintele Mitran a anunțat obiectivul pentru viitorul sezon – cucerirea titlului de campioană, scrie www.moldfootball.com.

Vineri echipa se va reuni și se vor decide venirile și plecările din lot. Efectivul clubului va fi completat cu maximum 8 stranieri. De altfel, vicepreședintele Marin Mitran a anunțat și numele unuia dintre potențialele achiziții a clubului: mijlocașul portughez Rui Miguel(foto), de la Rapid București. 12 meciuri a jucat sezonul trecut Rui Miguel.

De clubul Zimbru se va ocupa de acum înainte fiul lui Valerii Moraru, Octavian, care va fi prezentat la adunarea echipei.

 

sursa digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.