Claudiu Bumba a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui ASA Târgu Mureş într-un sezon în care nou-promovata a luptat pentru titlu cu Steaua până în ultimul meci.

Mijlocaşul ofensiv de 21 de ani fusese trimis la echipa a doua de Dan Petrescu, după ce refuzase să plece la Hapoel Tel Aviv, dar, conform gsp.ro, internaţionalul U21 s-a înţeles până la urmă cu gruparea israeliană.

Bumba va ajunge la Tev Aviv la începutul săptămânii viitoare, acolo unde va semna un contract pe 4 ani cu echipa care a terminat pe locul 8 sezonul precedent şi nu va participa în cupele europene. Jucătorul va avea un salariu de 350.000 de euro pe stagiune.

ASA Târgu Mureş a ţinut să se despartă de Bumba, pentru că acesta intra pe 1 iulie în ultimul an de contract şi vicecampioana risca să îl piardă gratis. Aşa, clubul va primi de la Hapoel 650.000de euro pentru serviciile mijlocaşului de bandă stânga.

„Dacă oferta e bună pentru el şi îl va ajuta şi va aduce o stabilitate financiară mai mare clubului, normal că nu o să-l împiedicăm”, a declarat preşedintele clubului, Bogdan Mara.

Bumba a fost dorit şi în Grecia, de PAOK Salonic şi Skoda Xanthi, însă niciuna nu a oferit mai mult de 400.000 de euro.

Claudiu Bumba a disputat 31 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon: a marcat 8 goluri şi a furnizat 6 pase decisive.

 

sursa digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.