Petrolul şi-a prezentat echipamentul pentru sezonul 2015/16, iar fanii nu au ratat şansa de a discuta cu noul antrenor al echipei,Tibor Selymes.

Suporterii „lupilor” au putut admira cele două noi modele de echipament: tricoul galben, cu pătrăţele albastre, pentru meciurile de acasă, şi cel violet, ca variantă de rezervă, pentru deplasare.

Ne simţim bine în noul echipament. Sperăm să ne poarte noroc, să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem şi să fim o surpriză plăcută în campionatul viitor„, a declarat Laurenţiu Marinescu.

Tricourile sunt foarte frumoase. E încurajator faptul că au venit oameni mulţi să ne vadă, dar ştiu că, aici la Ploieşti, a fost mereu o atmosferă extraordinară„, a completat Selymes.

Noul antrenor al prahovenilor a profitat de ocazie pentru a discuta cu fanii.

Am vorbit cu foarte mulţi suporteri şi au spus că au răbdare. Vor să vadă doar un singur lucru, că avem atitudine. Asta pot să garantez, că echipa o să aibă atitudine„, a spus Selymes.

Petrolul a pierdut mulţi jucători importanţi, în frunte cu Alcenat, ajuns la Steaua. Ploieştenii au început, însă, o campanie de achiziţii fără precedent, în condiţiile în care, dintre vedete, au rămas la echipă doar Pecanha, Tamuz şi Laurenţiu Marinescu.

Este destul de neplăcut să schimbăm atâţia jucători, dar sperăm că cei care au venit să-i înlocuiască cu brio pe cei care au plecat„, a precizat Marinescu.

Transferurile nu s-au încheiat încă, iar Selymes a făcut lista de cumpărături pentru şefii clubului: „Aştept un fundaş central, un mijlocaş central şi chiar un atacant„.

Sursa foto: fcpetrolul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.