În timp ce ASA Tg. Mureş este în cantonamentul de pregătire din Austria, senegalezul Ousmane N’Doye tratează un nou contract, astăzi, cu Claudiu Maior, membru în Consiliul de Administraţie al vicecampionilor.

„Sunt de duminică aici. Eu îmi terminasem contractul cu ASA, aşa că nu trebuia să vin la reunirea lotului, dar oricum am ţinut legătura cu oamenii de la club, chiar şi cu Dan Petrescu, care s-a dovedit înţelegător.”, a declarat Ousmane N’Doye.

„Vreau să-mi închei cariera la această echipă, dar asta nu depinde de mine. Dacă batem palma, eu plec şi astăzi în cantonament. De altfel, cea mai bună dovadă că vreau să joc la Tg. Mureş este că am refuzat orice discuţie cu celelalte echipe care m-au contactat. Şi au fost vreo două numai din Liga 1.”, a a mai spus senegalezul, pentru digisport.ro.

Mjlocaşul de 37 de ani şi-a motivat revenirea în România atât de târziu prin faptul că nu avea cine să-i pună ordine în afacerile pe care le are în Senegal şi la New York: „Nu-mi ajungeau 10 zile de vacanţă pentru a rezolva problemele de afaceri. Cum spuneam însă, eu nu am absentat nemotivat, pentru că mie mi se încheiase contractul. Vreau la ASA, dar nu oricum”.

12 goluri în 23 de meciuri are Ousmane N’Doye în sezonul trecut de Liga 1, în care a fost cel mai bun marcator de la ASA Tg. Mureș, vicecampioana României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.