Aflat acasă la Oradea, Claudiu Keșeru, fostul golgheter al Stelei, așteaptă un semn din partea oficialilor roș-albaștrilor pentru a se întoarce la gruparea din Ghencea.

”Mi-aș dori să vin înapoi la Steaua, nu se pune problema să nu-mi doresc. Apoi, dacă este posibil… Eu mai am doi ani de zile în Qatar, sunt chestii administrative de acum. Eu mi-aș dori să mă întorc, dar, din păcate, nu mereu obținem ce vrem”, a spus Keșeru.

”Ar fi ceva senzațional ca echipa să intre în grupele Champions League, dar în primul rând pentru jucători. Ei simt cel mai bine amploarea evenimentului, ei ascultă imnul.

Când am ajuns la Steaua, acesta a fost primul gând, să am ocazia de a fi aliniat la mijloc când se prezintă echipele și se intonează imnul. Nu a fost cazul anul trecut la Steaua, dar sper ca viitorul să-mi rezerve surprize plăcute”, a spus Keșeru.

Oficialii Stelei ar fi tentați și de o revenire a lui Lucian Sânmărtean, doar că, cel puțin momentan, situația mijlocașului este destul de încurcată după ce Victor Pițurcă a fost anunțat că nu mai este antrenorul celor de la Al Ittihad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.