Săptămâna începe cu o veste care ar putea furniza unul dintre cele mai răsunătoare schimburi de fotbaliști: Louis Van Gaal îl propune pe Angel Di Maria la Paris Saint-Germain, cu condiția ca laManchester United să vină Edinson Cavani, fără alte implicații financiare.

Sezonul slab al lui Di Maria (27 de ani) la Manchester United – care i-a adus și un loc de frunte în topul celor mai nereușite transferuri ale verii trecute în Europa – este principalul motiv pentru care tehnicianul olandez al lui United se gândește să îl cedeze la schimb cu un jucător pe care îl vrea de mai multă vreme.

Englezii de la The Telegraph au precizat că este la stadiul de zvon, dar că mutarea este destul de probabilă.

Cel mai scump transfer din fotbalul britanic (75 de milioane de euro) a atras atenția mai multor cluburi, dar Van Gaal vrea să îl folosească drept monedă de schimb pentru un fotbalist care ar juca pe poziția care a fost critică în ultimele două sezoane pe Old Trafford: Edinson Cavani. Iar asta, mai ales pentru că prestațiile sub așteptări ale argentinianului în Anglia i-au afectat cota de piață, iar fostul jucător al Realului nu ar mai putea fi vândut pe un preț apropiat de suma plătită în urmă cu un an.

Nici Edinson Cavani (28 de ani), care i-a costat 65 de milioane de euro pe parizieni în 2013, nu a continuat evoluțiile extraordinare dinSerie A. Nu a dezamăgit în Franța, dar nici nu a mai avut niște cifre de pe altă lume: a marcat de 34 de ori în două sezoane petrecute în Ligue 1.

 

sursa digisport.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.