ASA Tg. Mureș a încheiat stagiul de pregătire din Austria cu o victorie, 2-0 contra cehilor de la Mlada Boleslav, sub privirile antrenorului stelist Mirel Rădoi.

Petrescu a pus accent pe pregătirea fazelor fixe, care au adus cele două goluri de joi, dar e sigur că jocul trebuie să se îmbunătățească, pentru a aduce în vitrină primul trofeu din istoria clubului.

„Cel mai important era să nu ne accidentăm și să câștigăm meciul. Jocul nu a fost cel pe care mi l-am dorit, dar în fotbal se întâmplă să câștigi și să nu joci foarte bine. Jocurile Stelei sunt în direct la televizor, noi le vedem. Era normal să vadă și ei un joc al nostru. Pe Steaua o știm foarte bine, nu au schimbat nici prea mulți jucători. Le-am văzut toate meciurile din pregătiri. Ei au acest avantaj al omogenității. Până la urmă, jucătorii sunt cam aceiași care vor începe meciul cu ASA din Supercupă.”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului câștigat cu 2-0 de ASA contra Mladei Boleslav.

„Dacă jucăm ca azi, nu o să câștigăm Supercupa. Trebuie să jucăm mult mai bine. E și ultima zi de cantonament, s-a adunat și oboseala. Ne-am strâns și târziu, și foarte greu. Nu suntem omogeni. Mă bucur că am înscris la două faze fixe, pentru că lucrăm foarte mult și meciurile se câștigă și din faza fixă. Dar e clar că mai e mult de muncă la echipă.”, a mai spus antrenorul vicecampioanei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.