Dupa ultima stire care aparuse in presa, cum ca Dan Petrescu ar fi primit o oferta de a pleca, stirile venite din tabara mureseana par a fi din ce in ce mai negre, si e destul de probabil ca echipa sa ajunga in incapacitate de plata, dupa ce a intrat sub sechestru DNA.

In urma acestei decizii, discutiile privind desfiintarea echipei au devenit din ce în ce mai aprinse în ultimele ore, iar jucatorii se tem ca nu isi vor mai incasa salariile. Pe fondul acestei anchete DNA a aparut si informatia conform careia Dan Petrescu ar urma să plece în China, avand oferta de la Jiangtsu Sainty, fosta echipa a atacantului Cristian Danalache.

Ancheta autoritatilor a avut ca scop investigarea modului în care Primaria orasului a finantat in ultimii ani echipa ASA Targu Mures, urmarind circuitul banilor din fondurile publice in contul clubului.

 

Comunicatul de pe site-ul oficial al clubului:

„Conducerea ASA Târgu-Mureș a informat astăzi jucătorii și echipa tehnică asupra faptului că, temporar, conturile clubului au fost blocate în urma controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015, la sediul asociației.
Această măsură a blocării conturilor a fost contestată de club în instanță, urmând să se judece solicitarea asociației.
În aceste condiții, conducerea clubului va regândi strategia viitoare a întregii echipe, dar prioritară va fi achitarea restanțelor către jucători și către personalul aflat sub contract. De asemenea, conducerea clubului își reafirmă atitudinea sa de totală transparență și colaborare pentru clarificarea cât mai urgentă a cazului.
Însă, având în vedere că situația juridiciară este în derulare, în acest moment nu putem oferi detalii și informații suplimentare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.