Tripleta de care se zvonea in ultimele zile, Miriuta – Ianovschi – Pancu, poate prinde contur dupa 14 iulie pentru ca atunci se va aproba organigrama si bugetul de salarii pentru viitorul sezon. In schimb lotul Rapidistilor numara mai putin de un prim 11, ultimul plecat este tocmai Rui Miguel, portughezul fiind piesa importanta in angrenajul echipei sezonul trecut.

Acesta va merge la Zimbru Chisinau, echipa sora a Rapidului, fiind finantata tot de familia Moraru. Până acum, rapidistii au anuntat ca i-au transferat pe Cristian Stefanescu (Urban Titu, 21 de ani), Cristian Nicolae Puscas (Academica Arges, 21 de ani), Constantin Dedu (Academica Arges, 21 de ani) si Laurentiu Venter (Academica Arges, 23 de ani), dar si pe fundasul dreapta spaniol Miquel Robuste (30 de ani). Cel din urma a fost capitanul Spaniei U19 care a castigat titlul european si a mai trecut pe la echipe precum Xerez, Levante, Espanyol B.

Pe langa acestia se mai afla in lot Nicolae Vasile, Andrei Cerlinca, Ricardo Alves, Draghia şi Martin.

Valeriu Moraru declara: „

Trebuie să ştim pe ce ne putem baza, ce condiţii putem să oferim noului antrenor. Suntem în insolvenţă şi sunt paşi care trebuie urmaţi pentru fiecare decizie pe care o luăm”

„De pregătire şi de lot se ocupă Mihai Ianovschi. El va fi prezent şi la reunirea din 14 iulie, de la Pro Rapid, când vor veni jucătorii tineri. Reunirea cu tot lotul este programată pe 20 iulie” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.