Dupa lovitura pe piata transferurilor pe care a dat-o Steaua prin aducere lui Teixeira, ros-albastri l-au adus si pe mijlocasul Otelului, Hamroun. Daca Teixeira a fost o ambitie mai veche a lui Becali, in schimb Hamroun, jucatorul care a impresionat in tricoul Otelului, a fost cerut de catre Mirel Radoi, care s-a reorientat dupa ce pista Martinus (FC Botosani) a cazut.

timthumb

Petrolul a oficializat al-13-lea transfer in aceasta pauza competitionala, este vorba de mijlocasul de banda Nicolas Farina, 28 ani, Farina a evoluat ultima data în Luxemburg, la FC Racing, iar contractul sau urma sa expire in vara lui 2016. Acesta a obtinut insa dezlegarea, dupa ce a mai jucat în prima liga franceza, laMetz, dar si in divizia secunda germana, la Energie Cottbus. Farina are la activ 15 partide in Ligue 1, 55 in Ligue 2 si 23 in Zweite Bundesliga. Poate acoperi ambele flancuri la mijlocul terenului si are ca atu viteza.

farina

 

CFR Cluj transfera chiar daca este insolventa, iar transferurile nu mai sunt la fel de spectaculoase, un foarte bun exemplu in acest sens e chiar Gregory Tade, jucatori adusi ieftini ca apoi sa poata fi vanduti. Ultimul nume adus de feroviari, e chiar un jucator produs de rivala U Cluj, Andrei Muresan, 30 de ani, un inchizator care joaca si fundas ultima data evoluand pt Sheriff Tiraspol

medium-mureshan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.