Atacantul francez al CFR-ului s-a inteles cu ros-albastrii si azi noapte a semnat contractul. In varsta de 28 de ani, Tade este golgheterul editiei trecute din Liga 1, cand a reusit sa inscrie de 18 ori.

„Aseara, la ora 1 s-au semnat toate actele. Tade este jucatorul Stelei, deja a fost inregistrat la LPF si a fost trecut pe lista UEFA. Practic, poate juca maine cu Trencin” – Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj

Dupa finalul meciului din Constanta, dintre Viitorul si CFR 2-2, atacantul feroviarilor, a tinut sa faca anumite precizari privind transferul sau la Steaua:

Habar nu am ce se va intampla. Primesc un milion de astfel de întrebari, vom vedea ce se va intampla. Agentul meu este aici, cred ca va discuta cu oamenii de la Steaua si vom gasi o solutie. 

Daca cei din conducere ma vor evalua la un pret mare, inseamna ca am un pret mare, dar nu cred ca sunt chiar atat de scump.

Sunt sanse foarte mici sa raman la CFR. Clubul are nevoie de bani. Mi-am facut treaba la CFR Cluj, a venit timpul sa plec

Francezul a vorbit si despre partida cu Viitorul. „E un rezultat prost, e foarte prost. Cand ai 2-0 trebuie sa transezi meciul inca din prima repriza. In a doua repriza trebuie sa tii de rezultat, sa mai inscrii o data, iar meciul este terminat. Le-am dat voie sa revina„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.