IOAN ANDONE SE IMPLICA LA RAPID

Ioan Andone participa activ în luarea deciziilor la Rapid, oferindu-i lui Moraru sfaturi cand vine vorba de alcatuirea echipei sau numirea antrenorului

La Rapid a devenit deja o traditie ca oameni de fotbal care au scris istorie in tricoul lui Dinamo sa o faca si în Giulesti si chiar sa ramana pe viata simpatizanti ai alb-visiniilor. Nume mari ca Valentin Stanescu, Mircea Lucescu sau Mircea Rednic au pregatit de-a lungul timpului Rapidul ai au ramas cu sufletul aproape de clubul din Grant.

Acum, un alt „greu” al „cainilor rosii”, Ioan Andone, se implica in ajutorarea clubului si isi declara simpatia pentru „Farmecul vietii”. Contactat de Gazeta, fostul antrenor al giulestenilor din returul sezonului 2009/2010 a confirmat implicarea sa la Rapid: „Sunt prieten cu domnul Moraru si sunt alaturi de el si de Rapid de mai multa vreme. Incercam sa formam o strategie care sa promoveze echipa. Pot spune ca am un rol de consilier, daca vreti. In ultima perioada am vorbit foarte mult cu Valerii Moraru despre antrenorul care va prelua echipa, despre jucatorii care vor forma lotul si asa mai departe. Veti afla totul în curand”.

„Rapid este un club foarte drag mie si imi doresc foarte mult ca echipa sa promoveze in acest sezon. Sansele ca eu sa antrenez sunt mici, nu exclud total varianta, dar sunt alte nume de antrenori mari care au prioritate” a declarat Andone.

sursa RapidTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.