Dupa ce in partida din Irlanda de Nord, Razvan Rat nu a fost folosit niciun minut, ba mai mult, a stat in tribuna, acesta a rabufnit la decizia selectionerului si declara ca se simte dezamagit de decizia luata.

Se pare ca decizia lui Anghel Iordanescu a venit in urma faptului ca la meciul precedent, cel cu Insulele Feroe, Razvan era intr-o situatie similara, nu era 100% apt de joc, iar randamentul dat de acesta nu l-a multumit pe selectioner.

Reactia lui Iordanescu nu a intarziat sa apara si pare ca e o disputa verbala doar prin mass-media:

„E treaba lui Razvan Rat daca s-a suparat. E un simplu jucator, chiar daca e capitanul echipei. Trebuie sa inteleaga ca are aceleasi drepturi si obligatii ca oricare alt jucator. Daca nu-i convine sau s-a suparat, il priveste pe el, personal.”

„Din punctul meu de vedere, am ales solutia cea mai buna in acel moment. Din pacate, cel care a jucat pe postul lui nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele. Razvan Rat poate declara ce vrea, dar îl atentionez: si in calitate de capitan de echipa, trebuie sa aiba grija in discursul pe care il provoaca.”

„Daca merita, il voi convoca in continuare. Trebuie sa inteleaga ca nu am fost multumit de el la meciul anterior, cand, tot asa, mi-a spus ca e apt de joc si practic a jucat la 50% din posibilitatile lui. Nu am vrut sa dezvalui acest lucru. In conditiile in care in dimineata jocului cu Irlanda de Nord mi-a spus ca este doar 70% apt de joc si stie ca doream sa joace, el vine si face declaratiile pe care le-a facut. E dreptul lui sa declare orice, dar trebuie sa si le asume.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.