Fostul fotbalist al celor de la FC Brasov, echipa pentru care a inscris un gol chiar in meciul cu Steaua din retur, declara raspicat in ciuda zvonurilor care-l dadeau ca si transferat la Rapid, tinand cont ca tatal sau este rapidist pur-sange, jucand ani buni la echipa din Grant, ca-si doreste sa imbrace tricoul celor de la Dinamo.

Tinand cont ca in Liga 1 atacantii nu sunt prea prolifici, drept exemplu ultima etapa in care s-au inscris putine goluri iar egalurile au fost la inaltime 6 din 7, fiul marelui rapidist Fane Tira, poate fi o varianta pentru Mircea Rednic.

Da, daca vor exista oferte din partea lor, cu siguranța, este clubul meu de suflet, am jucat mult timp acolo, la juniori, si cu siguranta nu i-as refuza. Mi-a prins foarte bine Liga 1, eu zic ca sunt pregatit sa joc la Dinamo si pot s-o fac cu cea mai mare placere”.

Tot tanarul povesteste: „Eram copil la mine in cartier si toti copiii tineau cu Dinamo, tatal meu a vrut sa semnez cu Rapid, el a jucat 11 ani la Rapid, dar am ales Dinamo datorita lor, prietenilor mei, erau toti dinamovisti. Si era si mai aproape de casa, mi-era greu sa ma duc pana in Giulesti. Si asa am facut 8 ani la Dinamo, la juniori”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.