Aseara a fost seara europeana pentru echipele noastre calificate in Europa League. Vestea buna e ca Astra sigur trece mai departe dupa jocul practicat aseara in fata celor de la Inverness si bineinteles dupa rezultatul obtinut, 1-0 la scotieni acasa.

Meciul a inceput echilibrat insa diferenta a facut-o din nou, Budescu, un adevarat goleador pentru Astra, cu un gol superb din lovitura libera. Era abia minutul 24 si scotienii se vedeau deja condusi si chiar si asa, pana la pauza tot Astra a mai avut 2 ocazii mari de a inscrie de partea cealalta doar  sutul lui Doran care s-a oprit in bratele lui Silviu Lung Jr de remarcat.

Repriza a-2-a a inceput relaxat pentru baietii lui Sumudica, tot ei fiind la carma jocului si avand posesia prelungita. S-a terminat 1-0 pentru baietii nostri.

De cealalta parte, Botosaniul s-a intors invinsa dupa 1-0 in Polonia, la Legia. Nimeni nu cred ca e insa suparata, jocul moldovenilor n-a fost cel mai reusit, iar daca in prima repriza s-au miscat bine si au pus cateva probleme polonezilor, deja in a-2-a repriza, doar au asteptat golul, care a si venit dupa un sut superb din afara careului, era min 77.

Cei de la Botosani, vor trebui sa joace in retur ca si cand nu au nimic de pierdut, ce-i drept e prima lor aventura europeana, n-au avut experienta si poate nici relatii foarte bune de joc, tinand cont ca au facut si multe transferuri in aceasta pauza competitionala.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.